Свято вулиці Фабричної, приурочене до дня працівників Легкої промисловості – Мануфактура 2018, відбудеться у Рівному вже цієї неділі, 10 червня. Початок масштабних розваг о 13 годині.

На рівнян і гостей міста чекає святковий концерт за участі Рівненського Dance Crew “WHY NOT”, переможниці юнацького Євробачення Анни Римчук, народного артиста Сашка Невже, клубу спортивного та бального танцю «Алєкса Sport Dance», півфіналіста «Голосу країни» Миколи Бобрика (Назарія), зразкового ансамблю танцю «Лада» та Першого рівненського гумористичного проекту «Smile шоу».

На цьому розваги не завершаться і святкування доповнюватимуть караоке, різноманітні дитячі конкурси та розваги, зокрема батут та гірка безкоштовно.

А поки малеча обиратиме собі розваги до смаку, дорослі зможуть придбати сільськогосподарські товари за цінами виробника, а також посмакувати шашлики, пиво та морозиво.

Окрім того, на присутніх чекає сюрприз. Так, усі охочі зможуть взяти участь у конкурсі “Придумай мені ім’я” та отримати цінні, корисні призи від фабрики нетканих матеріалів. Для цього потрібно до 15 години 8 червня підійти в хол біля прохідної фабрики за адресою: м. Рівне, вул. Фабрична 2, придумати унікальне ім’я для котика, зображеного на логотипі фабрики та опустити спеціальне запрошення-анкету з обраним ім’ям до конкурсної скриньки. Якщо у Вас не буде запрошення з собою – не біда, його можна буде отримати одразу біля скриньки.

Нагородження переможців відбуватиметься 10 червня із 13 години на святі вулиці Фабричної “МАНУФАКТУРА-2018”.

Тож, усіх рівнян і гостей міста запрошують провести цю неділю із користю та розвагами на святі вулиці Фабричної.