Виставку “Родинні мотиви” представлять у Рівному 12 червня. Початок о 15:00 у Виставковій залі МБК.

Вона усе своє життя вишиває та навчає цьому мистецтву інших, а ще створює унікальний паперовий живопис. Він – пише пейзажі та ікони. Їхнє життя – це мистецтво, яке робить світ кращим. Валентина та Богдан Галапач представлять свої найкращі мистецькі доробки в спільній персональній виставці «Родинні мотиви», яка відкриється у Міському Будинку Культури вже 12 червня.

Валентину Галапач знають у Рівному як вишивальницю, майстриню, яка працює у техніці квілінг та викладача, що передає свої знання дітям. ЇЇ роботи часто можна побачити на так званій алеї майстрів у Рівному, на «Музейних гостинах», в експозиціях, створюваних у Будинку культури. Нині навчає дітей у підлітковому клубі «Меридіан», а ще є учасницею студії декоративно-ужиткового мистецтва Рівненського МБК. 8 червня цього року пані Валентині виповнюється 70 років. До її ювілею ми вирішили зробити подарунок талановитій художниці та добрій людині. А який подарунок для митця може бути кращим ніж персональна виставка та можливість побачити очі близьких, знайомих людей на цій події?

В експозиції також будуть представлені роботи її чоловіка Богдана, який є чудовим живописцем та знаним у нашому краї іконописцем. Створені ним образи та цілі іконостаси прикрашають церкви Рівного, Костополя, Рудні Почаївської та інших міст і сіл.

Побачити виставку можна буде до 26 червня.