Жителя Рівненщини, який вчинив опір та насильницькі дії щодо поліцейського, взяли  під варту без права внесення застави.

Так, суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до жителя с. Стовпець Дубенського району, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні опору та насильства щодо працівника поліції у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (кримінальні правопорушення, що передбачені ст.ст.342, 345 КК України).

Як вже повідомлялося, 32-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив  активні протиправні дії щодо працівника поліції, який прибув за викликом на місце виникнення конфлікту між односельцями, поранивши його вилами. Поліцейський нині госпіталізований з колотими пораненнями в області грудної клітки та із струсом головного мозку.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснює Дубенська місцева прокуратура.

Відповідно до санкцій статей КК України зловмиснику загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк до 12 років.