У січні – червні 2018 року платниками ПДВ Рівненської області сплачено до державного бюджету 538,4 млн. грн. податку на додану вартість. В порівнянні з минулим роком надходження зросли на 97 млн. грн., або на 22 відсотки.

За словами заступника начальника Головного управління ДФС в Рівненської області Зої Хоній, досягнення таких показників – це результат відкритих і партнерських взаємин з бізнесом, якісного сервісного обслуговування платників податків та підвищення податкової культури населення.
Нагадуємо також, що у відкритій та приватній частинах Електронного кабiнет, розміщеного на офіційному веб-порталі ДФС (https://cabinet.sfs.gov.ua), платники податків мають доступ до сервісу «Дані реєстру платників ПДВ».

Робота у приватній частині здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, що сертифікований у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Для перевірки даних про реєстрацію платником ПДВ достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією та номером паспорта) або найменуванням/ПІБ платника податків.