Новий дитсадок невдовзі з’явиться у селищі Оржів Рівненського району. Тут навчатимуться та виховуватимуться 150 дошкільників.

Наразі зовнішні роботи будівлі майже закінчені. Коробка зведена та утеплена, фасад пофарбований, покрівлю виклали з металочерепиці. Стіни ще планують оздобити малюнками. Внутрішні роботи у садку – тривають. Тут штукатурять та фарбують майстри, обкладають плиткою харчоблок та санвузли. На черзі встановлення міжкімнатних дверей. Провели мережу водопостачання, опалення та каналізації. Обігріватимуть садок завдяки модульній котельні, що працюватиме на місцевій сировині. Також починають благоустроювати прилеглу територію.

Будівельники розповіли, що опоряджувальні роботи закінчать у вересні. На черзі буде закупівля меблів та сантехніки, навчальних матеріалів та іншого інвентаря.

Загалом будівництво садочка триває кілька років. Частково роботи розпочалися у 2016, продовжилися у минулому та цьому роках. Втім, не слід забувати, що це двоповерхова будівля закладу площею 2 тисячі квадратних метрів. При чому будівельники запевняють, що робота йде згідно графіку.

Загальна кошторисна вартість об’єкта складає майже 37 мільйонів гривень. Аби завершити будівництво передбачили кошти – 10 та 3 мільйони з державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету відповідно.