Добре відомі “Старі фотографії”, “Мовчати”, “Хлопці олігархи” та інші хіти гурту “Скрябін” звучали сьогодні в Рівному. Музиканти разом із рівнянами сьогодні святкували день міста та “запалювали” головну сцену міста. Як це було – у нашому репортажі.

Рівняни зустріли виконавців оплески та з перших нот “хвилею рук” підтримали добре відомі хіти.

Тим часом стронг-вумен гурту Ольга Лизгунова розпочала свій виступ із вітальних слів і побажань рівнянам.

Зокрема, співачка зазначила, що бажає кожному присутньому жити на повну та гарно відсвяткувати день народження свого міста.

Коли ж зі сцени звучали запальні коломийки гурту, емоцій не стримували й рівненські чиновники та представники міст-побратимів Рівного з-за кордону, які прийшли привітати рівнян зі святом.

Як рівненські чиновники та представники міст-побратимів на дні народженні Рівного під пісні гурту #Скрябін "запалювали 😉

Як рівненські чиновники та представники міст-побратимів на дні народженні Рівного під пісні гурту #Скрябін "запалювали 😉

Опубліковано Портал Крапка Неділя, 26 серпня 2018 р.

Пісню ж “Старі фотографії” виконували всі разом.

А заключна композиція розчулила присутніх, адже саме під неї гурт вшанував пам’ять свого лідера – Андрія Кузьменка, якому нещодавно могло б виповнитися 50.

Проводжали виконавців рівняни оплесками та вигуками “на біс”.

Виконавці ж не могли відмовити іменинникам і черговий раз вийшли на головну сцену міста, побажавши на прощання всього найкращого.

Завершився концерт святковим феєрверком.