У Рівному проект «Пузата мама-2018» не припиняє дарувати сюрпризи та приємні емоції його учасницям. Відтак, вже 19 вересня на майбутніх матусь чекає неймовірний день під назвою Вечірка вагітних, або Baby Shower , в якій візьмуть участь усі фіналістки конкурсу.

Головна мета – підбадьорити майбутню матусю, зарядити її гарним настроєм та позитивними емоціями.

Тематична вечірка вагітних має назву «Baby Shower». Це – жіноча вечірка в честь майбутньої мами та її малюка.

Захід відбудеться  у  затишному й колоритному ресторані Рівного “БарМаки”. Для матусь тут вже готують справжній банкет та чимало яскравих сюрпризів. В ідеологію ресторану закладено принцип приготування здорової їжі. Це безперечно, є важливою складовою для усіх відвідувачів, особливо майбутніх матусь. Також  у ресторані “БарМаки”  створять свою неповторну атмосферу, підлаштовану під “вагітну” аудиторію, аби позитивні емоції отримали разом із майбутніми матусями отримали також і їхні малюки у животиках.

Справжньою родзинкою вечірки буде поїздка на лімузинах від компанії “ІкваПрокат” .

На них матусі з самого центру Рівного вирушать на фотосесію від фотографа Дмитра Шпака. Крім того, під час вечірки будо розіграно подарунки  від Майстерні подарунків Box of love.

А ще для майбутніх матусь готують Candy Bar від агенції свят “Вухате зайчення”. А головним «героєм» святкового столу буде смачний торт від рівненського кондитера Ольги Григорук та домашньої кондитерської «Солодке життя».

Оксана КРАВЕЦЬ