Восени збільшується кількість випадків вірусних захворювань, застуд, хвороб ЛОР-органів. Тому, часто постає питання пошуку хорошого лікаря, який міг би підібрати ефективне лікування і запропонувати профілактику майбутнім захворюванням. Так, у Рівному діє сучасний європейський лор-центр “Захід-Слух”.

У центрі рівняни можуть отримати консультації провідних спеціалістів, а також бути певними, що їм підберуть ефективне лікування.

За словами лікаря отоларинголога-сурдолога вищої кваліфікаційної категорії Олега Мізинця, у “Захід-Слух” можна отримати огляд ЛОРа з відеоендоскопією, дитячого отоларинголога, консультацію лікаря-сурдолога.

– Також при потребі в центрі можна пройти тимпанометрію, аудіометрію, лазеротерапію, лікування ультразвуком – тонзілор.  Спеціалісти центру надають й інші медичні послуги. Зокрема, інсуфляцію ліків, антисептика, вакуумне промивання мигдалин, продування слухових труб, віброакустичний (пневмомассаж), масаж барабанних перетинок і видалення сірчаного корку з вуха. Окрім того, провідні лікарі допомагають підібрати лікування при проблемах зі слухом і при потребі слуховий апарат, – зазначає Олег Мізинець.

До слова, у клініці працюють найкваліфікованіші фахівці в галузі сурдології. Всі лікарі постійно проходять навчання і переймають досвід застосування передових технологій лікування проблем слуху. Також у “Захід-Слух” використовується лише якісна апаратура, а висока кваліфікація фахівців дозволяє провести високоточну діагностику на сучасному європейському рівні.

Для зручності ж мешканців прийом проводиться за попереднім записом. Так, пацієнт, прийшовши до лікаря на зручний йому час, без черги відразу може отримати консультацію.

Записатися до спеціалістів можна он-лайн на сайті “Захід-Слух“, або ж за номерами телефонів у Рівному: (068) 939-15-35, (095) 501-74-04.

Адреса центру: м. Рівне, вулиця Степана Бандери, 47.

Також Олег Мізинець проводить прийом і в поліклініці Рівненської обласної лікарні (кабінет 55). Вона знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Київська, 78-Г.

Записатися на прийом до лікаря та отримати детальну інформацію можна за телефоном: (050)568-74-79, (098) 597-84-91.

на правах реклами