Концерт “Козацька Покрова” за участі творчих колективів МБК відбудеться у Рівному 12 жовтня. Початок о 19 годині в Міському Будинку Культури. Захід, присвячений святу Покрови Богородиці та Дню Українського козацтва, яке відзначається 14 жовтня.

На сцені лунатимуть твори патріотичного звучання – козацькі, стрілецькі та повстанські пісні. Вони переплітатимуться з пісенними композиціями про кохання, адже здавна Покрова – це ще й надзвичайно шанобливе та довгоочікуване свято для незаміжніх дівчат.

Для рівнян співатимуть: народне вокально-інструментальне тріо «Срібна терція», вокальний гурт «Лісова пісня», народний аматорський хор «Верес», тріо «Байда», солістки Іванна Місюк та Людмила Скрипка. За народними музичними інструментами – оркестр «Наспів». Танцюватимуть заслужений ансамбль танцю України «Полісянка», зразкові ансамблі «Перлинка» і «Джерельце».
Саме з цього заходу у Будинку культури стартує арт-проект «POKROVA», який, нагадаємо, проходитиме з 12 по 14 жовтня. Окрім концерту, на рівнян чекає «Покровський ярмарок» та відкриття виставки «Фотовернісаж на Покрову, 2018».

Потрапити на концерт можна, придбавши квиток у касі Міського Будинку Культури. Його вартість становитиме всього 20 грн. Детальніша інформація за телефоном 43-93-38.