Вечір незабутньої музики у виконанні артистів зі Сполучених Штатів Америки та зразкового фольклорного ансамблю ”Уляночка” проходитиме сьогодні, 15 жовтня, у Рівному. Початок о 17:30  у Міському Будинку Культури .

Під час концерту виступлять музиканти Тарін Харбрідж, Джой Ханна, Бен Лашей, Євгеній Довгалюк, Міа Довгалюк, Кирило Кузим.  Артисти є як кавер-виконавцями, так і авторами та виконавцям власних пісень. Вони виступали перед тисячними аудиторіями закордоном, їхні YouTube-канали мають мільйони переглядів, вони навіть співпрацювали з відомими американськими музикантами та композиторами. А ще артисти займаються благодійністю. І, власне, цей концерт стане одним з її проявів. Спеціально для рівненського глядача – душевні, щирі, вони своєю грою та співом надихатимуть і заохочуватимуть оновлюватися.
Разом з гостями з США виступить зразковий фольклорний гурт «Уляночка» – уособлення філігранної майстерності та любові до народних традицій, адже саме таких артистів виховує Рівненська дитяча музична школа №2.

Як запевняють організатори, це буде симбіоз українсько-американського музичного мистецтва.
Вхід вільний. Живий звук.