На Рівненщині двох зловмисників засудили за вчинення крадіжок майна з приватних помешкань. Відповідне рішення прийняв Дубенський міськрайонний суд.

Так, тепер призначив 29-річному жителю Бродівського району Львівської області покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки і 4 місяців.

Встановлено, а прокурором у суді доведено, що у період з лютого по травень 2016 року зловмисник вчинив 6 крадіжок з приватних будинків на території Дубенського району. Чоловік викрав з помешкань громадян гроші та інше майно, спричинивши потерпілим шкоду на загальну суму близько 40 тисяч гривень.

Також, Дубенський міськрайонний суд погодився з позицією прокурора-обвинувача та визнав винним 35-річного уродженця Любомльського району Волинської області у вчиненні упродовж травня-серпня 2017 року регулярних крадіжок грошей та інших речей з осель громадян.

Чоловік повністю визнав себе винним у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях та розкаявся. Відповідно до вироку суду наступні 3 роки та 1 місяць чоловік проведе у колонії.