На одному з арсеналів Озброєння Збройних Сил України, завершився конкурс на краще відділення з ремонту ракетно-артилерійського озброєння ЗСУ. Участь у ньому взяли й військові з Рівненщини.

Першим випробуванням для команд стала спортивна естафета. Учасники на швидкість переносили ящик з “боєприпасами”, колоди для самовитягування, двохсотлітрові бочки з рідиною та буксирний трос для бронетехніки.

Для перевірки фахової підготовки учасники змагань перемістилися зі стаціонарної бази на визначену ділянку місцевості в поле.

Серед завдань – повне розгортання ремонтної майстерні МРС-АР, запуск генератора, встановлення крану стріли майстерні у робоче положення, перевірка прицільних пристроїв, перевірка противіткатних пристроїв 122-міліметрової гаубиці Д-30.

На завершення, команди евакуйовували умовного пораненого з самохідно-артилерійської установки 2С1 “Гвоздика” та надавали йому першу медичну допомогу.

За підсумком конкурсу перше місце виборола команда 9 арсеналу Озброєння ЗСУ з Рівненщини, другими та третіми стали ремонтники 146 та 532 окремих ремонтно-відновлювальних полків.