Рівненські гімнастки повернулися із Чемпіонату України з черговим досягненням. Спортсменки СК “Золота осінь” у командних виступах вибороли 12 місце із 33 команд серед КМС. Змагання проходили в Дніпрі.

Хоча на перший погляд досягнення не дуже вражає, але слід зазначити, що наші дівчата пропустили вперед лише топові школи олімпійскього резерву із Києва, Дніпра, Львова та Харкова. Тож, за специфікою художньої гімнастики – 12 місце є навіть дуже престижним, ще й у групових вправах.

У нашу команду ввійшли гімнастки Анастасія Охмак, Богдана Мельник, Поліна Сара, Анастасія Данилюк, Каріна Нідашковська.

— Художня гімнастика має свою специфіку. Слід зважати, що Україна входить в топ кращих країн у світі по цьому виду спорту. Ми дуже задоволені 12 місцем і я хочу подякувати всій збірній Рівненщини, яка змагалася на турнірі і окремо дяка дівчатам КМС. Вони молодці і вся збірна теж виступила достойно, – прокоментувала керівник СК “Золота осінь” Марина Болба.

І відпочивати не доводиться. Одразу після повернення розпочалася інтенсивна підготовка до чи не наймасовішого турніру у Рівному – “Золота осінь”.

Цьогоріч дані змагання з художньої гімнастики проводитимуть вже в одинадцятий раз. З кожним роком організатори нас все більше дивуюють і б’ють нові рекорди. Так, уже заявлено рекордних 647 учасниць з усієї України. Варто зазначити, що на килимі змагатиметься бронзова призерка ІІІ Юнацьких Олімпійськи ігор Христина Погранична та члени збірної України Олена Д’яченко, Єва Мелещук та Яніна Вартлан.

Також за перемоги боротимуться в Рівному і гості з Польщі. Тож, турнір “Золота осінь” повертає статус Міжнародний.

Змагання відбуватимуться у споркомплексі ДЮСШ№4 на вул. Фабричній, 7, 23-25 листопада.

У п’ятницю турнір стартує о 09.00 ранку і триватиме до 21.00. ОФіційне відкриття в цей же день о 21.30. У суботу змагатимуться з 08.00 до 21.00. І в неділю гімнастки стартуватимуть о 08.00 і о 19.30 відбудеться офіційне закритта змагань.