Дріфт на снігу та з “санчатами” на шнурку – такі небезпечні розваги влаштували любетелі екстріму в Рівному на вулиці Макарова.

Екстрім по-рівненськи. Зараз на вулиці Макарова #КРАПКА #новини_Рівного #з_нами_цікавіше #гонки #Дізнайся_першим #дріфт #рівне #rivne #рівнефото #rivneonline #rivnegram #instarivne #rivnepeople #rivnecity #rivne_best

Опубліковано Портал Крапка Неділя, 2 грудня 2018 р.

Кілька разів дріфтери створювали аварійні ситуації, коли інші автомобілі виїжджали зі стоянки торгового центру, де влаштували розваги гонщики за адреналіном.

Продовження дріфту #КРАПКА #новини_Рівного #з_нами_цікавіше #Дізнайся_першим #дріфт #рівне #rivne #рівнефото #rivneonline #rivnegram #instarivne #rivnepeople #rivnecity #rivne_best

Опубліковано Портал Крапка Неділя, 2 грудня 2018 р.

Також під час маневрування час від часу відкріплювався шнурок, яким імпровізовані санчата кріпилися до авто і пасажир тілом гальмував на асфальті.

Нагадаємо, в Рівному на вулиці Макарова раніше часто влаштовували дріфтування. Мешканці виступили проти цього. Невдовзі дріфтери запевнили, що знайшли інше місце для своїх розваг. Утім останнім часом знову почали з’являтися на стоянці біля торгового центру.