Сільські лікарні мають діяти й надалі і кількість робочих місць у них не можна скорочувати. У цьому переконаний лідер “Радикальної партії”, народний депутат України Олег Ляшко. Так, під час свого візиту на Рівненщину політик відвідав лікарню у селі Дядьковичі Рівненського району. Зокрема, побував у педіатричному та хоспісному відділеннях. А також зустрівся із жителями села.

Так, за словами Олега Ляшка, медицина в усіх куточках України, ліки, мають бути доступними для звичайних людей. Тому важливо зберегти лікарняні заклади та робочі місця для спеціалістів, які там працюють.

– Я відвідую чимало лікарень по Україні і скрізь чую одне – люди переживають, що їхні лікарні закриють у рамках реформи, спеціалісти залишаться без роботи, а населення – без якісних і доступних медичних послуг. Команда “Радикальної партії” проти цього. Ми не дамо закрити вашу лікарню, а Уляна Супрун, яка придумала таку “модернізацію”, – нехай йде у відставку. Адже те, що зараз відбувається у медицині України, точно не на користь для звичайних людей. Кожен із нас мріє про диво. Ми самі творці свого дива, тому маємо навести порядок, щоб лікарні не закривали, школи – відкривали, а люди отримували нормальну зарплату та пенсію, – переконаний Олег Ляшко.

Також Олег Ляшко додав, що ще одним важливим питанням є те, щоб ліки були справді доступними для людей.

– Тому я за те, щоб відновили контроль за цінами на ліки. Також варто обмежили націнки і контролювати, щоб вартість медикаментів відповідала їх якості, а не в нас через одну аптеку продають фальшиві ліки. Ви гляньте до чого дійшло – зараз люди відмовляються лікуватись, бо не мають коштів на це. А “Радикальна партія” відстоює, щоб усі українці за свою чесну роботу впродовж багатьох років, отримували гідну пенсію. Наша вимога до влади – збільшити пенсію вдвічі і це буде справедливо. Тому, перше, що зроблю після президентських виборів, – внесу зміни до Конституції і вдвічі скорочу кількість членів парламенту, – заявив Олег Ляшко.

Крім того, за словами політика, жителі Дядьковичів вже можуть зробити перші кроки для вирішення проблем у своєму населеному пункті, адже у неділю, 23 грудня, відбудуться вибори в ОТГ.

– Тому я надіюсь, що ви підтримаєте наших кандидатів і оберете гідне майбутнє для свого села, району, ОТГ. Так, член нашої команди, який балотується на цих виборах, Віталій Корейко захищав Україну на фронті. Він знає, що хвилює звичайних людей і разом із командою зможе вирішити ці проблеми. Підтримайте нас, нашого кандидата, а ми підтримаємо вас, – сказав Олег Ляшко.

А також нагадав, що під час виборів ОТГ влітку в Олександрії перемогли на виборах кандидати від “Радикальної партії”.

– І жителі Олександрії вже відчули результат їх роботи. Зокрема, там уже відремонтували будинок культури та низку інших закладів. Тобто, у тих населених пунктах, де підтримують нашу команду – ми обов’язково підтримуємо людей і працюємо на благо громади, – зазначив народний депутат.

Підтримують позицію лідера “Радикальної партії” і жителі села Дядьковичі. Так, мешканка села пані Клавдія каже, що за своє життя чула чимало обіцянок і тепер вірить політикам, які доводять свої слова на справах. Такими вважає команду “Радикальної партії Олега Ляшка”.

– Я працювала все життя – 45 років трудового стажу, а мені до пенсії додали аж 7 гривень. Скажіть, де справедливість? Як жити звичайним людям. Колись хоч була лікарня безкоштовна, а зараз немає нічого. Наша лікарня дуже хороша для нас простих людей, бо в місті медицина дорожча, а в нас хочуть її забрати. Лікарі та персонал у нас прекрасні, а її хочуть залишити без роботи. Наприклад, у мене пенсія 1500 гривень і за новим законом не дали субсидію. Так, лише за газ потрібно заплатити від 970 до 1200 гривень. А я лише на ліки в місяць витрачаю приблизно 1500 гривень. Як мені вижити? Тому дуже надіюся, що представники “Радикальної партії” зможуть виправити цю ситуацію, – каже жінка.

Ще один житель Дядьковичів, 95-річний Микола Нестерович, теж висловив свою підтримку команді “Радикальної партії”.

– Я ветеран війни та ветеран праці. Все життя працював і зараз справді бачу, що влада доводить людей до зубожіння і забирає все. Тому, дай Бог, щоб усі були такі, як Олег Ляшко. Тоді б наша Україна процвітала. Молодь жила б по 100 років, а не гинула, як зараз в АТО. Думаю, Бог допоможе Вам зробити те, що ви мислите і те, що ви почали. Ви переборете і виженете ту нечистоту з України. Я вірю і надіюсь на це, – сказав дідусь.

У свою чергу Олег Ляшко привітав дідуся із Днем Святого Миколая і подякував за підтримку.

– Вам 95 років сьогодні, а моїй доньці – 16 років. Я приїхав, щоб підтримати вас. А так, як на Миколая люди звикли отримувати подарунки, то вирішив подарувати невеликі гостинці усім, до кого завітав в гості 19 грудня. І взагалі, скільки б нам років не було, найкраще свято в нашій країні, коли до ветеранів, пенсіонерів, ставляться з повагою, а молодь знає, що матиме майбутнє, – заявив Олег Ляшко

Крім того того, Олег Ляшко привітав жителів Дядьковичів, лікарів і пацієнтів із Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами та подарував символічні подарунки.

на правах реклами