2018 рік добігає до завершення. У Рівному він запам’ятався багатьма цікавими подіями і фактами, а деякими – навіть здивував. Тому журналісти порталу “КРАПКА” підсумовують рік, що минає, і пропонують вам дайджест найцікавіших подій “Рівне-2018“, які запам’яталися у році Собаки.

ЧИТAЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне-2018: пригода року – свиня влаштувала екскурсію містом

Рівне-2018: шпигунство року – бaндити прослуховувaли місцеву поліцію

Рівне-2018: найстрашніша ДТП року – аварія за участі рівненської маршрутки на Київ-Чоп

“Рівнетеплоенерго” пішло “з молотка”. Власники підприємства-монополіста, яке надає послуги теплопостачання у Рівному, продали корпоративні права на нього на початку цьогорічного опалювального сезону. Змінили й керівника компанії – Степана Коропецького, який керував “Рівнетеплоенерго” впродовж 9 років. Міські чиновники переконують: про такі зміни дізналися “по факту”, хоча й котельні, мережі тощо і знаходяться у комунальній власності та орендуються підприємством. Очолив компанію тепловик із Чернігова Олександр Корчинський.

Згідно з даними єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, тепер кінцевим бенефіціаром “Рівнетеплоенерго” є співзасновник “Укртепла” Іван Надєїн. Також до числа співзасновників рівненського теплового підприємства-монополіста належить й угорське ТзОВ “ОПЕРА ГІДРО”.

Тим часом, як повідомили в прес-службі “Укртепла”, Степан Коропецький продовжить роботу на посаді першого заступника директора “Рівнетеплоенерго”.

До слова,  компанія “Укртепло”, вже працювала у Рівному. Зокрема, побудувала біогазову станцію, потужністю 0,5 МВт, на місцевому сміттєзвалищі, а також твердопаливну котельню поблизу онкодиспансеру.

Новий інвестор декларує, що у найближчі роки планує вкласти значні кошти на модернізацію інфраструктури “Рівнентеплоенерго”. А тим часом чимало рівнян нарікають на погану подачу тепла до їх будинків і досі мерзнуть. Хоча на підприємстві спростовують наявність таких проблем.