Зіркову алею із іменами відомих гонщиків створять у Рівному. Як вона буде виглядати і де розмістять «спідвейні зірки» – обговорювали під час виїзного засідання бюджетної комісії Рівненської міської ради.

Як повідомив голова бюджетної комісії Олег Карпяк, наразі є кілька пропозицій, де створити таку алею.

– Цього року ми відзначаємо 60-ту річницю від зародження спідвею у Рівному. Так, до цієї дати хочемо приурочити й створення «зіркової алеї» із іменами відомих гонщиків. Розглядаємо варіант її облаштування у сквері імені В. Чайки. Були пропозиції розмістити алею і поруч зі стадіоном «Мототрек». Втім, більшість членів комісії зійшлися на думці, що це доречніше зробити у сквері. До того, такий крок дозволить зекономити час, адже земля скверу у власності міста і не потрібно додаткових договорів на її користування, – зазначив Олег Карпяк.

Поруч із алеєю хочуть розмістити й фігуру спідвеїста. Такий подарунок місту зробить клуб вболівальників спідвею.

За словами керівника клубу Сергія Головні, ідею створення такої фігури вони виношували давно. Втім були певні моменти щодо того, де вона буде розміщена.

– Приємно, що зараз це питання на стадії вирішення, адже не хотілося б оминати таку вагому дату для спідвею і відкладати встановлення фігури, – додав він.

Також до 60- річчя створення спідвею у Рівному готують й інші приємні сюрпризи для вболівальників. Детальніше – читайте згодом на нашому сайті.