В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 23-річний мешканець Рівного, який під час припинення поліцейськими правопорушення, вдарив інспектора патрульної поліції.

Нагадаємо, свого часу екіпаж патрульної поліції Рівненської області у складі двох капралів поліції виїхав за повідомлення щодо бійки за участю майже десяти осіб на вулиці Відінська обласного центру. Під час припинення правопорушення між компанією невідомих до поліцейських підійшов 19-річний житель Рівного та почав запевняти, що знає обставини конфлікту. Утім, в подальшому нічого пояснити не зміг і почав агресивно себе поводити, виражатись нецензурною лайкою та наніс тілесні ушкодження 23-річному поліцейського роти в обличчя.

У капрала поліції діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, розсічення губи, садна під оком та госпіталізували в нейрохірургічне відділення медзакладу.

– Молодика затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділення Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 2 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.