В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 23-річний рівнянин, причетний до вчиненого 18 червня розбою в обласному центрі. Відносно його спільника розшукові заходи тривають.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько п’ятої ранку двоє невідомих у балаклавах зайшли до приміщення інтернет-клубу на вулиці Небесної Сотні. Розпиливши сльозогінний газ в обличчя 22-річного охоронника та 20-річної касира, погрожуючи ножем фізичною розправою, заволоділи двома тисячами гривень. Один із них встиг утекти із коштами, а іншого вдалося затримати охороннику, який утримував його до приїзду працівників охоронної фірми.

Поліцейські затримали 23-річного жителя обласного центру в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України, йому повідомили про підозру. За клопотанням слідчого Рівненського відділу поліції вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Рівнянин уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, і за нанесення тілесних ушкоджень.

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження спільника підозрюваного. Санкція інкримінованої їм статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.