Подвійна дискотека, ігри з фіксиками та запуск мильних бульбашок для дітей, цікаві фокуси, розваги з мімами для усієї родини, а також виступи творчих колективів і рівненського співака Nazariу – такі літні вечорниці чекали на мешканців Рівного на бульварі Хмельницького.

Проходив захід у рамках соціальної ініціативи рівненського депутата Святослава Євтушенка “Свято в кожен двір”.

За його словами, захід такого формату в Рівному відбувався вдруге.

– Перше таке родинне свято ми провели в дворі будинків 40 – 44 на вулиці Степана Бандери. Разом із нами розважалися мешканці всієї вулиці. Взагалі ж заходи в рамках ініціативи “Свято в кожен двір” відбулися уже більш ніж у чотирьох десятках дворів Рівного. За цей час на них побувало близько п’яти тисяч рівнян, – каже Святослав Євтушенко.

А також додає, що оновлений формат заходу обумовлений численними зверненнями дорослих рівнян.

– Так, під час наших свят на дітей чекають ігри з аніматором, запуск мильних бульбашок, чарівні фокуси для всієї родини, розваги з мімами та виступи творчих колективів і відомого рівненського співака Nazariy. А також солодощі та гарний настрій, – коментує Святослав Євтушенко.

Опубліковано Святославом Євтушенком Вівторок, 25 червня 2019 р.

Підтримав ідею таких свят і відомий рівненський співак Nazariу.

Опубліковано Святославом Євтушенком Вівторок, 25 червня 2019 р.

Власне його виступ став справжнім подарунком для усіх присутніх, а пісню “на біс” співали всі разом.

Опубліковано Святославом Євтушенком Вівторок, 25 червня 2019 р.

На завершення літніх вечорниць, для юних рівнян влаштували справжню дитячу дискотеку.

Наразі заходи в рамках ініціативи Святослава Євтушенка “Свято в кожен двір” відбулися більш ніж у чотирьох десятках дворів Рівного. За цей час на них побувало близько п’яти тисяч рівнян. Триватимуть святкування для дітей і дорослих до завершення літніх канікул.