Раніше у покупців було 2 способи оплатити техніку у магазині — за готівку всю суму або через оформлення банківського кредиту. Так, це доволі зручно, адже фінансові консультанти пропонують послуги безпосередньо у торговій залі, коли клієнт придивляється до телевізора чи пральної машини. 

Та оформивши кредит на техніку у банку, покупці часто стикаються із додатковими відсотками за користування грошима. Іноді за час, на який надано кредит, набігали солідні проценти. 

Ми запитали експертів Eldorado, як, наприклад, купити ноутбук у розстрочку у їхній мережі магазинів та не переплатити відсотки.

Оплата частинами від ПриватБанку та Монобанку

Якщо ви є власником кредитної картки Приватбанку чи Монобанку, маєте змогу оплатити покупку частинами. Вартість товару розділяється на рівних 4, 6, 12, 15, 20 платежів (або 4, 6 чи 10), і особа сплачує на касі лише 1 частину. Інші частини списуються щомісяця у той самий день з картки. Якщо на ній не вистачає коштів, списання відбувається у мінус.

Чому це зручно:

  • 0,01 % переплат — це фактично 0;
  • не потрібно пред’являти паспорт та ІПН для оформлення (як у банку);
  • моментальна активація послуги при розрахунку на касі. 

Єдиний, але важливий нюанс: на картці має бути підключена можливість оплати частинами у сумі, яка дорівнює або перевищує вартість обраного товару, інакше буде відмовлено. Найпоширеніші способи оплати саме від цих банків. Та є інші фінансові установи, що надають таку послугу. Якщо цікаво, такая інформація розміщена зокрема на сайті магазину Eldorado.

Кредитування від магазину

Якщо трапилося так, що у вас не вистачає коштів на купівлю ноутбука чи іншого девайсу та немає можливості сплатити частинами за товар, у магазині Eldorado є власна система оплати на виплат. Зараз діє програма “Супер Розстрочка!”, за умовою якої надається банківський кредит теж під малий, майже нульовий відсоток — 0,01%. Та для оформлення кредиту знадобляться документи: паспорт, код. Позичальник повинен надати відомості про місце роботи. Довідка про доходи не потрібна.

Основна відміна такого кредиту від сервісу оплати частинами — перший внесок за бажанням клієнта. За умовами кредитування особа-позичальник має сплачувати частину кредитної суми за товар щомісяця та за бажанням може достроково погасити кредит. 

До речі, оформлення покупки у кредит доступне й в інтернет-магазині за тією самою системою, що й офлайн, тільки для цього не потрібно виходити із дому.

на правах реклами