Універсальні БпЛА «Wiman 2» у формі «крила» виготовляють у Рівному. Їх розробило та запустило в серійне виробництво місцеве підприємство. Наразі виріб рівнян із звичайного «крила» переріс у цілий комплекс, який допомагає захисникам ефективно протистояти ворогу на передовій.

За відгуками бійців, які працюють із «Wiman 2», ця багатофункціональна «пташка» значно полегшує розвідку та допомагає «підсмажити ворожі залізяки».

Тим часом виробник зазначає,  що «Wiman 2» призначений для тривалої розвідки, виконання задач із ураження живої сили, легкоброньованих і важкоброньованих обʼєктів супротивника з повітря. Власне, з цими завданнями, запевняють на підприємстві, БпАк справляється чи не найкраще серед своїх аналогів.

«Пташка» розрахована на автономне функціонування із виконанням зльоту з руки, або з використанням комплекту стартового обладнання та з використанням класичної посадки на фюзеляж. А манервність, практично безшумні польоти таточність роботи навіть в умовах «глушіння» дозволяють «Wiman 2» якісно виконуватипоставлені завдання, додають розробники.

А для тих, хто цікавиться, як саме працюєрівненська «пташка» – розробники підготували наглядну візуалізацію:

Більше інформації – на сторінці «Wiman 2» у ФейсбукФейсбук