В обід 8 липня близько у Голосіївському районі Києва на проспекту Голосіївський 70, в другому під’їзді триповерхової будівлі стався вибух. Внаслідок цього відбулося обрушення перекриття між другим і третім поверхом та покрівлі.

Постраждало 7 осіб, 3 – від госпіталізації відмовились ще 3 з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. Одна людина загинула, жінка 1971 року народження.

На місці події  працює 84 чоловіки особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві та 18 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. До рятувальних робіт залучені Державне підприємство “Мобільно-рятувальний центр ДСНС України” та рятувальники КМДА. Для надання екстреної психологічної допомоги на місці події працюють психологи Головного управління ДСНС України у м. Києві. Медичним забезпеченням займається служба “103”. Охорону місця події здійснює Національна поліція. Загалом із всіх служб залучено 152 людини.

Координація пошуково-рятувальних робіт на місці події здійснюється Головою ДСНС України Миколою Чечоткіним та начальником Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрієм Ватоліним.

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються. Причини виникнення події з’ясовуються, повідомляють у ГУ ДСНС України в Київській області.