Чіткий погляд, ідеальні брови та звабливий контур губ – про це мріє, чи не кожна жінка. А рівнянкам завжди виглядати неперевершено та підкреслити свою красу – допоможе майстер татуажу “L and M” beauty salon Лілія Рижа. Більше того, до кінця літа ті, хто зробить татуаж будь-якої зони та відразу запишеться на корекцію – отримає знижку 10% на вартість процедур.

– Перманентний макіяж дозволить доповнить природню красу кожної жінки та виглядати звабливою і чарівною завжди. Він дозволяє підкреслити контури, приховати певні недоліки, змінити колір і форму брів, додати ніжного відтінку губам та зберігає свій вигляд на тривалий час. У нашому салоні ми пропонуємо найсучасніші техніки перманентного макіяжу та використовуємо якісні фарби під час процедури. А жінкам, які запишуться на татуаж і корекцію будь-якої зони – брови, повіки чи губи до кінця літа, даруємо знижку 10%. Акція діє до 31 серпня. Адже нині саме час підготуватися до нового сезону та зустріти його у бездоганному вигляді. А з таким макіяжем ні вода, ані сонце, ні дощ, ані сніг не страшні — він зберігає свій вигляд незалежно від зовнішніх факторів, – пояснює Лілія Рижа.

До слова, після процедури татуажу будь-якої зони, через місяць варто обов’язково робити корекцію.

Тоді, за бажанням клієнта, можна трішки підкорегувати обрану форму та відтінок.

Будьте красивими, впевненими у собі та виглядайте завжди на висоті разом із сучасним “L and M” beauty salon!

Окрім татуажу, майстри салону запропонують вам й інші послуги. Зокрема, нарощення волосся, нарощення вій, оформлення брів, масаж, депіляцію, корекцію і дизайн нігтів, манікюр, педикюр, в тому числі «у чотири руки», щоб подбати не лише про красу ваших нігтів, а й заощадити час.

Завітайте у beauty salon “L and M” за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 5ВЗаписатися до майстрів салону, а також отримати консультацію можна за тел. 098 560 84 84

Графік роботи:

ПН-ПТ: з 9:00 по 19:00, СБ: з 10:00 по 15:00, НД: вихідний

на правах реклами