Концерт естрадного хору “Фантазія” відбудеться у Рівному 24 грудня. Початок о о 17:00 в МБК.

Вони веселі, запальні, у них безмежна фантазія і талант, помножений на кількість щирих дитячих очей. Саме в цьому колективі виросли нові рівненські зірочки, які завойовують своїми голосами престижні конкурси та фестивалі, а ще вони – співоче майбутнє нашої країни! Мова про зразковий естрадний хор «Фантазія» і саме вони наступними перехоплють естафету серед творчих колективів МБК, аби подарувати гарний настрій рівненським глядачам.

Колектив та його керівник Галина Давидюк запрошують усіх на святковий концерт. На вас чекають більше 20 артистів, різножанрові композиції українських та зарубіжних виконавців, соло номери, цікаві дуети, музичні прем’єри та сюрпризи. А ще молодша група вперше спробує себе на великій сцені і вони як ніколи чекають вашої підтримки. І все відбуватиметься під акомпанемент народного оркестру «Наспів» та Ансамблю скрипалів музичної школи №2.

У концерті також візьмуть участь друзі колективу Зразковий ансамбль сучасного танцю «Етика» та Народний художній колектив ансамбль народного танцю «Дружба» Рівненського ПДМ.