До вбивста адвоката Віти Шаблій та поранення її чоловіка, екс-кандидата на посаду керівника Нацполіції та екс-начальника обласного управління міліції Вячеслава Чайки, може бути причетній син Чайки від першого шлюбу. Таку версію перевіряють правохоронці.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, причетним до вчинення цього злочину може бути старший син потерпілого від першого шлюбу.

Після розлучення між 55-річнним чоловіком і його колишньою дружиною з дітьми складалися напружені та неприязні відносини. За попередньою версією син чотири рази влучив у батька з вогнепальної зброї та вбив його дружину. У ході проведення огляду місця події поліцейські вилучили гільзи від пістолета.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Поліцейські проводять додаткові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення зловмисника, повідомляє відділ комунікації ГУ НП України в Рівненській області.

Нагадаємо, ввечері 1 квітня у Дубно стріляли у екс-кандидата в мери міста Дубно (2015 року), адвоката Віту Шаблій та її чоловіка екс-кандидата на посаду керівника Нацполіції та екс-начальника обласного управління міліції (за часів Майдану) Вячеслава Чайку.

Жінка загинула на місці. А сам Чайки отримав кілька кульових поранень і у тяжкому стані в лікарні.