Кубок міністра внутрішніх справ з панкратіону проводиться вперше, і метою змагань є не лише визначення кращих у цьому виді спорту, а й, насамперед, підвищення рівня майстерності та професійної підготовки і працівників правоохоронних органів та військовослужбовців.

Т.в.о. командира батальйону УПП в м.Рівному лейтенант поліції Андрій Ліснічук став переможцем у своїй ваговій категорії:

“Приємно здивований рівнем змагань, адже довелось провести 4 поєдинки та змагатися з підготованими бійцями, серед яких був і майстер спорту міжнародного класу. Загалом у вагові було 18 спортсменів: один МСМК, 5 – МС, 7 – КМС та спортсмени-розрядники. Втім, всі поєдинки я закінчив достроково. Зробив також висновки про необхідність роботи в стійці і в ударні техніці, яких бракує в моїх рідних джиу-джитсу та греплінгу. Ну і звісно – висновки по підготовці патрульних та нацполіції загалом. Третє командне місце – це простір для саморозвитку і вдосконалення, а “пахати” для цього доведеться дуже серйозно”.

За звання чемпіона «Кубку міністра з панкратіону – 2017» боролися команди Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та чотирьох вищих навчальних закладів МВС України.

Володарем Кубку стала команда Національної гвардії України. Друге командне місце посіла Державна прикордонна служба а третє – команда Національної поліції України. Чемпіонат «Кубку міністра з панкратіону – 2017» тривав протягом 5-7 квітня. Всього до змагань було допущено 109 бійців, які змагалися у 8-ми вагових категоріях, повідомляють у патрульній поліції Рівного.