Найменшим учасникам всього 3 роки, найстаршим – 25. Вже завтра, 9 листопада, в Рівному змагатиметься майже 800 пар танцюристів, які показуватимуть свої вміння і таланти під час Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців «Крок до зірок».

Цьогоріч на змагання приїде близько тисячі танцюристів із різних куточків України. Вони радуватимуть присутніх своїми виступами впродовж 12 годин – із 9 до 21.

Як розповіла організатор Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців “Крок до зірок” Віталія Алексєєва, наразі для участі в конкурсі зареєструвалися близько 800 пар із Рівного та населених пунктів області, а також Києва, Харкова, Львову, Луцька та Кропивницька.

– Триває реєстрація пар, які бажають взяти участь у цьогорічному конкурсі сьогодні до 22 години. Також якщо будуть охочі – ми зареєструваємо танцюристів ще завтра перед початком змагань, – каже Віталія Алексєєва.

У свою чергу депутат Рівненської міськради Олег Карпяк, який вже чотири роки підтримує турнір зазначає, що цьогоріч на гостей свята чекає ще більше сюрпризів і приємних емоцій.

– У мене спортивно-бальними танцями вже тривалий час займається син Богдан. Тому для мене особисто такі змагання дуже цікаві та відповідальні. Адже вважаю, що нашу молодь потрібно заохочувати займатися спортом, танцями та корисно організовувати своє дозвілля. ому я із задоволенням долучився до підтримки турніру, – зазначив Олег Карпяк.

Проходитимуть змагання  у дитячій юнацький спортивній школі № 4. Початок о 9 годині.