Рівненських школярів і студентів запрошують на Всеукраїнський дебатний турнір “Активна Громада: право вибору”. Він відбудеться 19 квітня о 10 годині.

Команда має складатися з двох учасників. Дебати проводяться за форматом Британських парламентських дебатів. Шляхом жеребкування між командами розприділяються ролі «уряду» та «опозиції». Гра відбуватиметься в декілька етапів. За кількістю набраних балів визначається команда-переможець та виборює можливість представляти Рівне на національному турнірі у Київ 29-30 квітня.

Регіональний етап дебатного турніру відбудеться у малій залі засідань Рівненської районної державної адміністрації (вул. Соборна, 195, ІІІ поверх).

– Не випадково було обране місце для дебатного турніру. Перш за все, це відбувається в рамках співпраці з Рівненською райдержадміністрацією. А по-друге, символічно проводити дебати в приміщенні органу виконавчої влади. Ми сподіваємося, що окрім гарно проведено часу, цікавих знайомств, учасники і журі відчують важливість та відповідальність обговорюваних тем, – розповідає координатора Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Наталія Малиновська.
Для участі в дебатах команді необхідно пройти реєстрацію, заповнивши наступну форму.