У Дубно триває реконструкція 30-ти метрового приміщення басейну, який довгий час не функціонував через зношеність та застарілість. Цьогоріч його повністю відремонтують в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Як повідомили в Рівненській ОДА, тут уже закінчені чорнові роботи по електриці, сантехніці та вентиляції, забетонована чаша басейну, замінені вікна, тривають роботи з накриття даху і облицювання плиткою.

Басейн буде складатися із 5 доріжок для плавання. Також у приміщенні облаштують тренерські, гардеробні та душові кімнати, встановлять пандус для осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» в області будують та реконструюють шість спортивних об’єктів: чотири спорткомплекси, один стадіон та один басейн.

Так, готовий і вже приймає змагання новий спортивний комплекс у Сарнах. Завершені роботи з будівництва культурно-спортивного комплексу в селі Бродниця Зарічненського району, І-ої черги спортивно-оздоровчого комплексу в Дубровиці, реконструкції стадіону «Колос» в Костополі. До кінця року планують здати в експлуатацію басейн в Дубно. На третину готовий спортивний комплекс у Рівному, завершення будівництва І-ї черги якого заплановане в 2021 році.