16 ДТП, з яких 12 — у Рівному та ще 4 на автодорозі Київ-Чоп трапилися упродовж дня 3 лютого.

Як повідомляє патрульна поліція Рівного, у семи випадках водії дійшли згоди та оформили подію по європротоколу, і ще 7 протоколів за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) склали патрульні. Трапилося 2 ДТП з постраждалими, в одній з них людина загинула.

Патрульні закликають учасників дорожнього руху бути особливо уважними та зважати на погодні умовиСьогодні, упродовж дня, трапилося 16 ДТП, 12 з них — у місті та ще 4 на автодорозі Київ-Чоп. У семи випадках водії дійшли згоди та оформили подію по європротоколу, і ще 7 протоколів за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) склали патрульні. Трапилося 2 ДТП з постраждалими, в одній з них людина загинула.Шановні водії, ретельно дотримуйтеся правил дорожнього руху та утримайтеся, по можливості, від поїздок на власному транспорті. Це запорука вашої бепеки.#rivnepolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Рівного 3 лютого 2017 р.

Тому патрульні закликають водіїв ретельно дотримуйтеся правил дорожнього руху та утримайтися, по можливості, від поїздок на власному транспорті.