12-річний рівнянин Іллюша Омельчук потребує термінової трансплантації кісткового мозку. Хлопчику поставили страшний діагноз – гострий лімфобластний лейкоз.

Для того, щоб врятувати життя хлопчика потрібно щонайменше 200 тисяч євро. Таких коштів родина немає. Тому просить усіх небайдужих відгукнутися і разом допомогти зібрати кошти, неохідні для лікування.

До лікарні Іллюша потрапив прямо зі школи, через раптове погіршення стану здоров‘я. Діагноз вже підтверджений в ОХМАТДИТ. Наразі хлопчик перебуває в Рівненській обласній лікарні у відділенні онкогематології та потребує тривалого тадороговартістного лікування.

Батьки хлопчика зазначають, що вже зробили остаточні аналізи і ситуація виявилась набагато гіршою, ніж очікували.

Мені дуже важко в це повірити. Ілюші потрібна пересадка кісткового мозку не в Україні. Зараз ми шукаємо клініку за кордоном, яка б могла прийняти нас.
Просимо вас поділитися контактами клінік, про які ви чули чи знаєте. Можливо знаєте когось, хто може підказати і допомогти, напишіть нам, будь-ласка, про це. Ваша допомога дуже важлива для нас!  І, звичайно, гроші. Величезні суми на аналізи і лікування. Мені навіть важко уявляти такі цифри.  Дякую за ту емоційну підтримку, яку ви надаєте мені та Ілюші“, – йдеться у повідомленні.

Тому батьки хлопчика щиро надіяться на допомогу небайдужих.

Наразі у соцмережах “Фейсбук” і “Вконтакті” діють сторінки “Бій за життя Іллюши Омельчука”.

Кошти переказати можна на карту Приватбанку тата хлопчика: 47312127 00254575
Омельчук Анатолій Анатолійович(батько)

т. мами Антоніни (068) 729 66 39

Також колектив “Едельвейс” організовує благодійний концерт по збору коштів на лікування хлопчика.