Жителі краю активно долучилися до місячника «Спорт для всіх – спільна турбота». Згідно з реєстрами місцевих організаційних комітетів впорядкування та облаштування потребують 885 різноманітних спортивних об’єктів.

Як повідомили в Рівненському обласному центрі фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, опоряджувальні роботи виконуються згідно з графіками, розробленими оргкомітетами. До них активно залучаються учні, студенти, комунальники, мешканці сіл та мікрорайонів міст. Посильну матеріально-технічну допомогу у проведенні місячника надають місцеві підприємці та господарники.

Перед початком активного весняно-літнього спортивного сезону впорядковуються сільські стадіони та спортивні майданчики у містах. Зокрема, активну роботу у цьому напрямку проводить Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», яким вже організовано облаштування спортивних майданчиків по вулицях Фабрична, 1, Київська, 17, Богоявленська, 4-А та Князя Романа, 4.

Також навели лад на спортмайданчиках, які належать навчальним закладам Млинівського району, адже ними користуються і чимало місцевих аматорів фізичної культури та спорту.