16 березня депутати Рівненської міської ради зібрались на сесію міської ради. Вже кілька сесійних засідань поспіль пропускає депутат, та екс-член фракції “Батьківщина” у міській раді Олександр Бабат.

Причини не з’являтись на сесії очивидні – він уникає зустрічі з журналістами і ще більше відповідей на їх питання, пише сайт громадської журналістики “Колона“.

Нагадаємо, відносно одіозного депутата відкрите кримінальне провадження. На будівництві яке пов’язують депутату загинув будівельник, за версією слідства чоловік впав із десятиметрової висоти і загинув. Тіло загиблого було вивезено у ліс біля села Олександрія. Пізніше поліція знайшла тіло загиблого.

Зі слів матері загиблого будівельника  депутат просив пробачити і пропонував гроші за те щоб мати не повідомляла у поліцію.

Олександр Батат за дослідженям ЧЕСНО за 2016 рік прогуляв 76% засідань комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальної власності, та був визначений рухом депутатом на відкликання за пропуск більше ніж 50% засідань комісії в яку входить депутат.

У 2016 році Бабат, за аналітикою ЧЕСНО, прогуляв 40% сесійних засідань.