Майстр спорту України міжнародного класу з веслування на човнах «Дракон», багаторазовим чемпіоном світу Василем Осійчуком провів «Розминку від чемпіона» у Млинівській гуманітарній гімназії.

Не обійшлося і без подарунків. Дубенчанин Василь Осійчук за підсумками щорічної церемонії «Герої спортивного року Рівненщини – 2016» переміг у номінації «Разом із олімпійцями», за що був відзначений нагородами і подарунками від Національного олімпійського комітету України.

Особливо гімназистів цікавили історії про закордонні змагання і досвід виступів пліч-о-пліч з найкращими спортсменами світу. Потому відбулася розминка, під час якої спортсмен сам показував і детально коментував всі рухи, одночасно розповідаючи про групи м`язів, які працюють під час них, повідомляють у Рівненській облраді.
Гості також не забули й про вручення нагород і подарунків. Цього разу шкільна бібліотека поповнилася унікальними книгами на спортивну тематику, одну з яких спортсмен подарував особисто від себе.

Також організатори відзначили найкращих шкільних художників. Напередодні діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Із заявлених робіт організатори відібрати три найкращих, авторів яких нагородили подарунками Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.