12-річний Іллюша Омельчук, у якого раптово виявили гострий лімфобластний лейкоз, помер сьогодні вночі у Рівненській обласній дитячій лікарні. Серце хлопчика зупинилося близько першої години ночі.

Поховають хлопчика у селі, де мешкала його бабуся завтра. Всі питання щодо цього наразі вирішуються. Згодом опублікуємо місце та час, де можна попрощатися із Іллюшею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З Іллюшею Омельчуком прощатимуться наступного тижня

Нагадаємо, за життя Іллюши Омельчука боролися сотні рівнян, які підтримували батьків і надавали матеріальну допомогу. Йому терміново потрібно було зробити операцію із трансплантації кісткового мозку, ціна якої 200 тисяч євро.

Батьки та небайдужі докладали до цього максимум зусиль і щиро вірили, що у боротьбі з хворобою переможуть. Сторінки  “Бій за життя Іллюши Омельчука” діяли у соцмережах “Фейсбук” і “Вконтакті”.

О першій ночі 8 квітня мама хлопчика Антоніна Омельчук написала на своїй сторінці у “Фейсбук”, що програли цей бій… Рідні і досі не можуть у це повірити…

МИ ПРОГРАЛИ ЦЕЙ БІЙ..ІЛЛЯ ПІШОВ….

Опубліковано Бій за життя Іллюши Омельчука 7 квітня 2017 р.

Ми висловлюємо щирі співчуття сім’ї, тримайтеся, Іллюша назавжди залишиться у серцях і пам’яті тих, хто боровся за його життя.