XVI сезон модних показів FASHION TIME осінь-зима відбудеться у Рівному 11 листопада.

Перша у Рівному модна подія цього разу міняє локацію. Вперше головний подіум обласного центру розміститься у виставковій залі Міського Будинку культури.

Особливістю цього сезону FASHION TIME буде те, що модна подія буде складатися з двох окремих самостійних частин: шоу-руму та, всласне, самих показів. Зона шоу-руму розміститься у фойє Міського Будинку культу і цього разу пройде у дещо оновленому форматі. Відтак свої роботи демонструватимуть не лише дизайнери одягу. Натуральна косметика, виготовлена власноруч, в’язані іграшки в техніці амігурумі, валяні аксесуари, аксесуари зі шкіри та хутра – все це представлять місцеві майстрині. На відвідувачів також чекатимуть поради стилістів та цікаві майстер-класи. Гостей пригощатимуть магазин WINETIME –  національна мережа гастромаркетів, BEAR SHOP – магазин смаколиків із Європи, та кав’ярня «Чорна королева». Несподіваний, але дуже цікавий і корисний майстер-клас проведе Barbershop Gentlemen’s Club, де на очах у глядачів готуватимуть до показу чоловіків-бороданів. Традиційно, як і на усіх заходах від ARTmodels® працюватиме оригінальна фотозона, зроблена майстрами івент агенції «Карнавал» та квіткової крамнички «Декор Центр» та. Шоу-рум розпочне свою роботу о 17:00 і працюватиме упродовж всього вечора.

Модні покази стартуватимуть о 19:00. Серед родзинок нинішнього FASHION TIME показ чоловічої колекції від українського маестро моди Андре Тана. Цікавим буде те, що колекцію демонструватимуть не моделі, а звичайні чоловіки, які носять бороду. Дебютуватиме на FASHION TIME дизайнерка Катерина Гончарук з колекцією жіночого бренду «Boudoir». Також вперше свою колекцію на розсуд рівненських поціновувачів моди представить бутік “CREATIVE” ITALY – бутік нового італійського бренду OBLIQUE CREATIONS, що нещодавно відкрився у Рівному в ТРЦ “Екватор” і став першим офіційним магазином в Західній Україні. Утім, це не усі дебютанти нинішнього сезону.

Традиційно з новими колекціями вийдуть на головний подіум Рівного вже добре відомі дизайнери Любов Шипукова та Зоя Романова. Загалом на FASHION TIME буде представлено 13 колекцій, більше половини з яких місцевих дизайнерів.

На глядачів під час показу чекає декілька несподіваних сюрпризів. Один з них не просто викличе шквал найпозитивніших емоцій, а й , можливо, стане інформаційним приводом для багатьох ЗМІ.

Отож, квитки на Першу у Рівному модну подію можна придбати за телефонами: 098 522 15 11, 067 360 51 22, 067 383 50 06, або в офісі компанії ARTmodels® . Кількість місць у Міському Будинку культури трохи менша, ніж у залах, де раніше проходили модні покази, тому поспішайте.