До нового 2018 року залишилися лічені дні. Хтось вже вирішив, як зустрічатиме рік Собаки, інші – ще в передсвяткових приготуваннях. Вдома за святковим столом, у гостях, біля ялинки, чи подорожуючи – де, з ким і як зустрічатимуть 2018 рік керівники Рівного та області – дізнавалася журналіст порталу “КРАПКА”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2017: Підсумки року

 

Міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що традиційно новий рік зустрічає разом із дружиною у колі друзів. Не зраджуватиме традиції і цьогоріч.

– У мене є друзі, з якими вже років 30 ми разом зустрічаємо новий рік. 2018 – не виключення. Зберемося разом і святкуватимемо у вузькому колі, – розповів мер.

У колі рідних і друзів зустрічатиме новий рік й секретар міськради Сергій Паладійчук. За його словами, за святковим столом збирається орієнтовно чотири – п’ять родин.

– Частково ми разом готуємо новорічні страви, згадуємо ті речі, які не вдалося зробити у році, що минає і навпаки підсумовуємо, що вдалося. Також придумуємо невеличкі конкурси, культурну програму, спокійні, але веселі розваги, щоб цікаво провести час і це було не лише застілля.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко 2018 рік теж зустрічатиме в Рівному. Як він розповів журналісту сайту, відбуватиметься це по-домашньому.

– Напередодні нового року ми з сім’єю завжди ходимо в гості до батьків. Потім приходимо додому, де і зустрічаємо свято. Цей рік – не виключення, проведемо це свято у вузькому сімейному колі, – поділився планами голова ОДА.

Вдома з рідними зустрічатиме новий рік і голова Рівненської облради Микола Драганчук. Щоправда, каже, що для нього це свято пов’язане з сумними спогадами.

– Традиційно ми з родиною збираємося разом за новорічним столом. Але відверто кажучи, новорічні свята у мене дещо з присмаком гіркоти. Багато років тому, буквально за годину до нового року, помер мій тато. Я це пам’ятаю і завжди згадую його в новорічну ніч, а також тих рідних, які вже не з нами, – каже Микола Драганчук.

Більше новорічних публікацій – шукайте у рубриці “Рівне новорічне