Вже зовсім скоро настане новий 2018 рік. За східним календарем, господарем прийдешнього року буде земляна жовта Собака. Про характер цієї тварини, як задобрити господаря року та інші особливості 2018 – читайте далі.

Що варто знати про Символ 2018 року?

На зміну влади яскравого, самолюбивого і гучного Червоного Півня прийде рік Жовтого Собаки. Характер у нього непростий. На перший погляд, здається, що більш поступливої і дружелюбної тварини, ніж Собака, взагалі не знайти. Але при всій своїй беззавітній любові і відданості до господарів, Собака здатен проявити неабияку неприязнь, агресивність і навіть лють по відношенню до чужинців у його будинку. Тож краще догодити символу прийдешнього 2018 року.

Так, вважається, що господар року – Собака – відданий друг, але не для кожного. Також він символізує довіру, яке ні на що не розмінюється. Стихія землі дає матеріальне благополуччя і стабільність. А колір року символізує мудрість.

Яким прогнозують 2018 рік?

У всіх куточках планети в різні часи народжувалися пророки, головним призначенням яких було донести до нащадків знання про майбутнє, застерігаючи від можливих катастроф. Слухачі завжди ділилися на дві категорії: тих, хто вірив, і скептиків, які спростовують передбачення, приводячи різні доводи. Завдяки першій групі людей, передбачення були збережені до нашого часу.

Так, прогноз на 2018 рік дає зрозуміти, що час Собаки буде поворотним і насиченим як позитивними, так і негативними подіями.

Рік Собаки стане переломним

Передбачення астрологів на 2018 рік різняться: одні дивляться в майбутнє з великою часткою оптимізму, обіцяючи вирішення накопичених проблем і благополуччя, другі говорять про те, що кризи в економіці та інших сферах не завершаться, а будуть посилюватися. Але в одному всі фахівці сходяться — рік Собаки буде непростим і переломним. Багато віщуни кажуть, що світ чекає кілька катаклізмів, які заберуть багато життів, але це змусить політиків возз’єднатися, забувши про конфлікти та власних інтересах.

За східним календарем

Рік жовтого земляного Собаки чекають у всьому світі – він стане переломним в історії, політиці. Довкола запанує лад і спокій. Рік обіцяє бути продуктивним у плані розвитку економіки, медицини, галузей сільського господарства та екології. Люди будуть прагнути до чистоти, боротьбі за здоровий спосіб життя та безпеку оточення. Рік буде вдалим, щоб почати важливу справу. Собака допоможе налагодити стосунки з людьми, які вважалися чужими або припинили спілкування, недарма цей знак східного гороскопу символізує міцну дружбу.

Знаком того, яким хорошим буде 2018 рік є фінансове благополуччя і економія на непотрібних речах. У першій половині не варто розкидатися грошима – Собака цього не сприймає. Ближче до осені можна планувати важливі покупки – придбання стануть вигідними. Також потрібно не забувати про підтримку інших – все, що віддається, повернеться в більшому обсязі. Але не варто допомагати тільки з меркантильних міркувань.

Що чекати в 2018?

Наука говорить, що серйозних катаклізмів і неприємностей не буде, але астрологи і ясновидці категорично не згодні з цим. Їх думка про те, яким буде наступний рік, змушує очікувати:

  • поява нових інфекцій і вірусів, ліки від яких буде складно знайти;
  • падіння метеорита;
  • повінь у прибережних районах Америки та східної Азії;
  • економічна криза, яка залишить у користуванні тільки дві валюти;
  • новий етап розвитку науки і духовності.
підготовлено за матеріалами інтернет-видань