Старший інспектор-черговий  Анатолій Маринчук, перебуваючи поза службою у власному будинку в селі Колоденка Рівненського району, почув підозрілий звук із гаражного приміщення. Поки поліцейський вийшов зі будинку, невідомий встиг накивати п’ятами.

Оглянувши гаражне приміщення, майор поліції зрозумів, що зник електроінструмент. Більше того, на подвір’я чоловіка прийшло двоє сусідів, які теж стали жертвами злодія. Тоді Анатолій, викликав поліцію, і розпочав пошуки зловмисника самостійно. Вже на окраїні села він помітив молодика з наплічником, який прикривав своє обличчя шарфом.

Зрозумівши, що його викрито, хлопець навіть не чинив опору. Під час огляду поліцейські виявили викрадені інструменти. Відомо, що 25-річний молодик і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 15, частиною 3 статті 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюватимуть суму завданих збитків та перевірятимуть молодика на причетність і до інших аналогічних злочинів, повідомляють у поліції.