Хто проводитиме капітальний ремонт вулиці Макарова на ділянці дороги від вулиці Дубенської до будинку № 17 визначили в Рівному. Переможця обирали через систему піблічних закупівель Рrozorro.

Розкриття пропозицій відбулося сьогодні. Замовником робіт було управління капітального будівництва Рівного.

Так, очікувана вартість проекту становила 45 мільйонів 251 тисяч 681 гривень. На конкурс подали свої пропозиції три фірми – Товариство з обмеженою відповідальністю “БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “БУДАЛЬЯНС ГРУП”, приватне акціонерне товариство “РІВНЕАВТОШЛЯХБУД” та приватна виробничо-комерційна фірма “Фіалка”. Власне, остання фірма запропонувала найдешевшу ціну, яку в ході торгів ще знизила.

Наразі очікується рішення щодо цього тендеру. Якщо ніхто з учасників торгів не оскаржить проведення закупівлі та неточностей у документах чиновники не знайдуть, то бюджет Рівного зекономить на капітальному ремонті вулиці Макарова більше 6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, фірма “Фіалка” вже не вперше виграє тендер на ремонт доріг у Рівному за нижчою ціною. Так, наприклад, ремонтувати дорогу на вулиці Орлова ця фірма має взятися за майже двічі нижчою ціною. Адже початково передбачалося, що ремонт цієї ділянки дороги обійдеться у більш ніж 4 мільйони гривень, а “Фіалка” виграла тендер із пропозицією у близько 2 мільйонів гривень. Щоправда, відбулося це ще наприкінці минулого року, а якщо об’єкт стає перехідним у наступний рік, законодавство не забороняє шукати аргументи на здорожчення його вартості.