Студію Кіно-Ютуб DVIЖ презентують у Рівному 6 липня. Початок заходу об 11 годині.

Ваша дитина мріє бути відомою? Популярним Ютубером або актором кіно? Чи може режисером або оператором? Тоді вам до нас! Саме в нас ваша дитина зможе одночасно освоїти навички жанру кіно і ютуб блогінгу! Під час курсу “Кіно-Ютуб DVIЖ” ваша дитина повністю погрузиться у світ кіно, розкриє свої таланти у акторській, режисерській або операторській діяльності, стане впевненіше триматися перед камерою, навчиться правильно знімати фільми та ролики на ютуб, навчиться монтувати відео, створить свою власну домашню кіностудію і отримає масу задоволення! А також зможе разом з командою знятися у власному фільмі!!! В кінці курсу ваша дитина буде мати свій грамотно зроблений і оформлений Ютуб канал із роликом на ньому, а також фільм в якому брала участь! Дізнається про те, як може заробляти на своєму хобі і обов’язково отримає сертифікат про закінчення!

Навчати будуть професіонали в своїй справі:
Віктор Савчук – викладач з операторської мастерності, оператор-постановник, техногік, зняв більше 30000 хвилин різних відео. У даній сфері більше 10 років.

Павло Кочкаров – викладач з монтажу відео. Змонтував більше 20 роликів. Учасник аматорських фестивалів короткометражного кіно, з фільмом, знятим ним і його сценарієм, став фіналістом аматорського конкурсу «Книгопроектор». У сфері монтажу більше 10 років.

Ксенія Муріна – актриса рівненського академічного, музично -драматичного театру , закінчила КНУТКіТ ім.карпенка -карого, викладач агенства моделей панна , тренер по основам майстерності актора , сценічного мовлення та ораторського мистецтва.

Заняття проходять 6-9, 10-14 (зйомка фільму), 17-18, 20, 23-26 липня. Всього 16 занять.

Час: 11:00 до 14:00.
Вартість курсу: 2690 грн при оплаті до 3 липня або 2990 грн при оплаті після 3 липня.
У вартість входить солодка перерва!
Поспішайте кількість місць обмежена!!!

Місце проведення:
м.Рівне, вул. Поштова, 11, офіс 107