Осінь – пора особлива, щедра, врожайна…золота. А що рівнянам варто знати про декорування саме осінніх весіль – у нашому матеріалі.

Осінні листочки…вони ідеально впишуться в запрошення для гостей, таблицю розміщення гостей, декор столу наречених, столу гостей чи зустрічну арку. Так,креативна студія Party, пропонує поєднання осінніх дарів із новітніми технологіями і сучасними матеріалами, і тоді будь-яке весілля стає вишуканим і стильним.

Використовуйте для декору весілля осінні фрукти та овочі: яблука, груші, виноград, гарбузи – це просто Must have кожного осіннього весілля. Фрукти можна додавати в квіткові композиції на стіл наречених, гостей, при декорі весільноі фотозони і навіть стільців. Уявіть як гарно буде виглядати гроно винограду на спинці стільчика.

Між іншим чим класна осінь для проведення весілля – тим , що немає прив’язаності до певної кольорової гами. І найголовніше що модно в цьому році, це сміливе поєднання «непоєднанного» на перший погляд. Для прикладу, золоті глянцеві ініціали наречених прикрашенні жолудями, шишками…або ніжно пудрова фотозона з ретро гірляндою і масивними дерев’яними полінцями –підсвічниками та відро з оберемком осінніх квітів ніжних відтінків.

При декоруванні фотозони не забувайте про ретро лампочки, деревянні стінки, підсвічники, сіно, теплі ковдри, шишки, жолуді і звісно осінні сезоні квіти. Троянда – квітка весняних, літніх, але не зовсім ідеально пасує до осінніх декорів. Використовуючи красу осінніх квітів на своєму весіллі, Ви створюєте справжню осінню казку. До речі, ще й гарно заощадите на флористиці при цьому не втратите вишуканості декору. Найголовніше правильно поєднати акценти. А в цьому ми, креативна студія Party, знаємося і любимо втілювати найсміливіші ідеї молодят в реальність.

Восени так легко придумати «Компліменти для гостей»(їх ще називають подячками або бонбонєрками). Ідей купа: маленькі декоративні гарбузики з квітами, міні відеречка з фруктами чи баночка меду, тощо. Головне придумати оригінальне декорування цих подарунків.

Креативна студія Party –  нескінченна кількість ідей, як можна прикрасити і оформити ваше весілля

Контакти 0976452110 (viber), 0966484826, Фейсбук 

Instagram @irynkaborbol_decor

Детальніше на сайті

Публікація здійснена в рамках інформаційного партнерства з проектом "Пузата мама"