Комплексну організації дорожнього руху затвердять у Рівному. Діятиме документ впродовж найближчих 5 років і прийняти його мають на найближчій сесії міськради.

Так, депутат Святослав Євтушенко оприлюднив схему організації дорожнього руху на своїй сторінці у “Фейсбук” і запропонував рівнянам подавати свої пропозиції щодо змін до документу. Їх можна внести під час обговорення на засіданні сесії.

– На найближчій сесії Рівненської міської ради ми маємо затвердити проект комплексної схеми організації дорожнього руху в Рівному. Передбачається, що впродовж найближчих 5 років за нею їздитиме транспорт у місті.На розробку схеми з бюджету Рівного виділили близько 700 тисяч гривень. Документом запропоновано низку різних нововведень. Зокрема, змінити транспортні розв’язки, облаштувати односторонній рух на вузьких вулицях, встановити нові світлофори (вони мають бути розміщені на місці білих кружечків тощо. Вважаю, що це справді важливий для міста документ і хотілося б, аби рівняни висловлювали свої думки щодо нього, – зазначає депутат.

А також додає, що всі, хто бажає ознайомитися із схемою, яку розробив “Інститут Харківпроект”, можуть завантажити її за посиланням.