Народний депутат України Олег Ляшко перевтілився у Миколая. З корисними подарунками він завітав до школярів Колодинської ЗОШ, що у Рівненському районі. Учням політик подарував світловідбивні жилети, аби ті мали можливість безпечно переходити дорогу поблизу школи.

За словами Олега Ляшка, здоров’я дітей — найважливіше для усіх батьків і він це чудово розуміє.

– У цій школі діти навчаються в дві зміни і батьки переживають за їхню безпеку, коли ті переходять дорогу поблизу навчального закладу. Справа в тому, що там їздить багато машин і не всі водії помічають маленьких пішоходів у темну пору доби. Тому на Миколая разом із однопартійцями привезли дітям дуже прості подарунки – світловідбивні жилети. Вони допоможуть водіям бачити дитину, а батьки будуть спокійними, що їх чадо в безпеці. Адже творити добро просто, якщо є бажання. І дай Бог, щоб у кожної дитини було принаймні невеличке свято, як ми разом із партійцями зробили учням цієї школи. На жаль, багато наших дітей у цей день мають не святковий настрій. Зокрема, діти на лінії зіткнення, на окупованих територіях, на Донбасі. Цим дітям дуже важко зараз. Їм потрібно допомагати та підтримувати. Щоб у них теж було свято і вони не бачили ні пострілів, ані війни, ні проблем, – зазначив народний депутат.

 

Також Олег Ляшко привітав усіх із Днем Святого Миколая.

– Ми бажаємо успіхів цій школі, вчителям і всім діточкам. А також хотілося б, щоб на Миколая збулись всі найзаповітніші бажання кожної української сім’ї. Добробут вашим родинам, щастя для рідних і близьких, а також довгоочікуваного миру нашій країні, – побажав політик.

У свою чергу директор Колодинської ЗОШ Тетяна Стець подякувала народному депутату за візит, увагу до навчального закладу та подарунки.

– Олег Ляшко подарував світловідбивні жилети та смаколики учням школи, за що ми дуже вдячні. Жилети необхідні для наших дітей, бо ми навчаємось у дві зміни і дітки початкової школи та середньої ланки потребують таких засобів безпеки. Адже останній урок у них закінчується о 18:10, – зазначила Тетяна Стець.

А також додала, що приємно, що народний депутат дбає не лише про безпеку дітей, а й стан навчального закладу.

– Зокрема, Олег Ляшко запропонував реконструкцію нашої школи з метою розширення. Потреба у розширені нашої школи звісно є, ми сподіваємось, що і місцева влада також підтримає таку ініціативу. Адже навчальний заклад побудований ще у 1939 році та потребує змін і адаптації до сучасних потреб. Дякую, що команда “Радикальної партії Олега Ляшка” звернула на це увагу, – прокоментувала керівник закладу.

на правах реклами