2018 рік добігає до завершення. У Рівному він запам’ятався багатьма цікавими подіями і фактами, а деякими – навіть здивував. Тому журналісти порталу “КРАПКА” підсумовують рік, що минає, і пропонують вам дайджест найцікавіших подій “Рівне-2018“, які запам’яталися у році Собаки.

Рік Собаки ще не завершився, а господар наступного року – Свиня, вже поспішає перейняти естафету. Так, днями перехожі могли спостерігати за поросям, яке розгулювало містом у районі вулиць Макарова – Дубенська.

фото: з Фейсбук

Звідки взялася свинка – ніхто не бачив. Втім, рівняни припускають, що свиня втекла з якогось господарства, адже неподалік знаходяться будинки приватного сектору і місцеві жителі розводять свійських тварин. А поки господарі спохватилися, тварина собі влаштувала екскурсію прилеглими територіями, порпалася у снігу і бігала поруч із житловими будинками. За кілька годин загублена свинка стала справжньою зіркою інтернету та привернула увагу багатьох рівнян.

Тим часом у поліції та в ГУ ДСНС України в Рівненській області повідомили, що заяв від рівнян про зникнення тварини до них не надходило.

Чим закінчилися пригоди свинки – історія замовчує. А ми пропонуємо згадати, як це було.