Нeщодавно ми перeгорнули cторінку 2018 року. У Рівнoму він зaпам’ятався бaгатьма цікaвими подіями і фaктами, а дeякими – нaвіть здивувaв. Тому журнaлісти порталу “КРАПКА” підсумoвують рік, що минyв, і пропoнують вам дaйджест нaйцікавіших подій “Рівне-2018“, які запaм’яталися у році Собaки.

ЧИТAЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне-2018: пригода року – свиня влаштувала екскурсію містом

Рівне-2018: найстрашніша ДТП року – аварія за участі рівненської маршрутки на Київ-Чоп

Рівне-2018: шпигунство року – бaндити прослуховувaли місцеву поліцію

Рівне-2018: співак року – Nazariy

Рівне-2018: плавець року – Михайло Романчук

2018 рік виявився успішним для рівненської обласної федерації художньої гімнастики та СК «Золота осінь».

Лютий минулого року ознаменувався надзвичайно масштабним турніром. У Рівному вперше за всю історію відбувся Кубок України з художньої гімнастики. До нашого міста завітала еліта цього виду спорту. Безумовно, така подія не відбулась без участі Альбіни та Ірини Дерюгіних.

Якщо коротко, то за увесь рік це були чи не наймасштабніші змагання у нашому місті. Окрім цього ознаменувався 2018 і першою грамотою на Чемпіонаті України. Наша Анастасія Охмак гідно представила Рівненщину та піднялася на п’єдестал. Варто сказати, що чимала заслуга цього і тренерів.

Ще одна зірка рівненського спорту, юна Богдана Мельник відзначилася на Кубку Дерюгіної і здобула теж першу відзнаку для Рівненщини.

Також, за останні роки, СК «Золота осінь» провели надзвичайно масштабні збори впродовж всього літа.

А на початку осені цей же клуб відсвяткував своє День народження, маленький ювілей – 5 років.

Спортивне досягнення, яке дійсно показало, що художня гімнастика в Рівному та області виходить на зовсім інший рівень – це 12 місце на командному Чемпіонаті України. Результат незначний лише з першого погляду. Насправді, наші дівчата вперед пропустили лишень школи з серйозною історією та ресурсами і збірниць України. Тож, можна впевнено сказати, що рівнянки входять в еліту цього виду спорту в Україні.

І на завершення. У листопаді знову відгримів 11 Міжнародний турнір з художньої гімнастики – «Золота осінь». Нарешті, після кількарічної перерви знову до нас приїхали іноземці. Окрім представниць із усієї України змагалися на нашому килимі і полячки. Також цьогорічний турнір був рекордним за кількістю учасників. Все це показує, що у Рівному сформувався успішний тандем спортсмени-тренери, який тільки набирає обертів. Тож, у 2019, сподіваємось, приємних сюрпризів буде більше.