Аби уникнути снігового колапсу, дороги в Рівному розчищають і посипають протиожеледною сумішшю цілодобово. У Рівному відбулася акція “Авто Євро Сила”. Сильний сніг і вітер у Рівному повалили близько сотні дерев. На Рівненщині через негоду досі залишається без світла  27 населених пунктів.  У Рівному з’явилися снігові фігури, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 4 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про дороги. Аби уникнути снігового колапсу, дороги в Рівному розчищають і посипають протиожеледною сумішшю цілодобово. Так, цієї ночі для розчищення і посипання магістралей шляховики залучають два грейдери та 25 одиниць іншої техніки.

Про “Євробляхи”Автопробіг “Авто Євро Сила” відбувся у Рівному. Кілька десятків власників автомобілів іноземної реєстрації зібралися на парковці на вулиці Гагаріна та колоною вирушили до будівлі Рівненської ОДА. Таким чином учасники акції хотіли привернути увагу до проблеми легалізації нерозмитнених авто, придбаних за кордоном.

Про наслідки снігопадуБлизько cотні дeрев повaлилися у Рівному через сильний cніг і вітер. Наразі їх продовжують обрізати та прибирати комунальники.

Про знеструмлення сіл. 27 населених пунктів у Рівненському та Березнівському районах досі залишаються без світла через пошкоджені лінії електропередач. Наразі енергетики працюють над відновленням електропостачання.

Про снігових звірівСнігові фігури з’явилися у Рівному. Так, пса, черепаху та акулу зі снігу зліпили працівники зоомагазину, що на вулиці Відінській.

Якщо ви пропустили – читайте також:

3 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

2 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

1 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд