Рецидивістка, яка систематично «спустошувала» кишені жителів Рівненщини, знову потрапить у в’язницю.

Так, за даними досудового розслідування, зловмисниця «працювала» на території міста Дубно та спеціалізувалася на кишенькових крадіжках. Їх вона вчиняла на автостанціях, зупинках громадського транспорту та в інших громадських місцях. Жінка регулярно зазирала до чужих сумочок, барсеток та кишень одягу у пошуках наживи. В підсумку від її дій постраждали більше 10 жителів Дубна, котрі позбулися мобільних телефонів, грошей, коштовних прикрас, а також інших цінних речей.

Варто зазначити, що жінка вже була засуджена за аналогічний промисел. Проте під час перебування на іспитовому терміні продовжила вчиняти злочини.

У судовому засіданні жінка повністю визнала свою вину, розкаялася та частково відшкодувала матеріальну шкоду потерпілим, пояснила суду що роботи не має і таким чином заробляла собі на життя.

За результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження суд все ж підтримав позицію сторони обвинувачення та призначив жінці покарання у виді 2 років та 2 місяців позбавлення волі, частково приєднавши до нього попереднє невідбуте покарання, що склало додатковий 1 місяць позбавлення волі.