Грип, застуда та захворювання ЛОР-органів все частіше надокучають жителям Рівненщини в осінньо-зимовий період. Щоб уникнути ускладнень від недуги – краще не зволікати з відвідуванням лікаря. Щоправда, хворі часто відкладають із походом до спеціаліста, не бажаючи стояти в довгих чергах. Вберегти себе від таких незручностей рівнянам допоможуть у сучасному європейському лор-центрі “Захід-Слух”.

Адже саме тут пацієнти можуть отримати консультації провідних спеціалістів, пройти обстеження на сучасній апаратурі, а також бути певними, що їм підберуть ефективне лікування без черги, записавшись на прийом у зручний час. Це дозволяє не лише зберегти час і нерви, а й уникнути контакту з іншими хворими, що важливо для маленьких пацієнтів, які особливо уразливі до вірусів.

Так, у “Захід-Слух” можна отримати огляд ЛОРа з відеоендоскопією, дитячого отоларинголога, консультацію лікаря-сурдолога.

Пацієнти мають можливість записатися до спеціалістів центру на зручний час і бути певними, що їм нададуть фахову консультацію і проведуть якісну діагностику. Адже саме у “Захід-Слух” лікарі використовують найсучаснішу в Рівненській області апаратуру для обстеження ЛОР-органів. Зокрема, в центрі можна пройти тимпанометрію, аудіометрію, лазеротерапію, лікування ультразвуком – тонзілор.  А при потребі отримати й інші якісні медичні послуги – інсуфляцію ліків, антисептика, вакуумне промивання мигдалин, продування слухових труб, віброакустичний (пневмомассаж), масаж барабанних перетинок і видалення сірчаного корку з вуха.

Потурбуються спеціалісти й про огляд маленьких пацієнтів. Адже батьки знають, наскільки діти бояться походів до лікарів і часто це перетворюється на справжній стрес. У “Захід-Слух” працює дитячий лікар, який привітно знаходить підхід до малюків і надає потрібну допомогу.

Варто відмітити й те, що у клініці працюють найкваліфікованіші фахівці в галузі сурдології, відомі не лише в Рівненській області, а й за її межами. Всі лікарі постійно проходять навчання і переймають досвід застосування передових технологій лікування проблем слуху. Також у “Захід-Слух” використовується лише якісна апаратура, а професіоналізм фахівців дозволяє провести високоточну діагностику на сучасному європейському рівні.

 

Записатися до спеціалістів можна он-лайн на сайті “Захід-Слух“, або ж за номерами телефонів у Рівному: (068) 939-15-35, (095) 501-74-04.

Адреса центру: м. Рівне, вулиця Степана Бандери, 47.

Також лікар отоларинголог-сурдолог вищої кваліфікаційної категорії Олег Мізинець проводить прийом у поліклініці Рівненської обласної лікарні (кабінет 55). Вона знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Київська, 78-Г.

Записатися на прийом до лікаря там і отримати детальну інформацію можна за телефоном: (050)568-74-79, (098) 597-84-91.

на правах реклами